Gradonačelnik Domić posjetio vrtić „Naša djeca“

28.12.2012. Gradonačelnik Brčko Distrikta BiH dr. Anto Domić posjetio je danas vrtić „Naša djeca“ gdje su mališani, u susret novogodišnjim blagdanima, priredili prigodan program uz igru, pjesmu i recital.

Image for news

Polaznici vrtića uputili su gradonačelniku najljepše želje za Novu godinu, a svojim nazočenjem obradovao ih je i Djed Božićnjak koji im je podijelio novogodišnje paketiće.

2012-12-28-Domic_podijelio_paketice-2

„Danas sam se jako lijepo osjećao ovdje u vrtiću. Djeca su me obradovala svojim programom. Bili su duhoviti, nadareni i inventivni toliko da čovjek ne može povjerovati da tako mala ljudska bića mogu pripremiti ovakav program“, istakao je gradonačelnik Domić i dodao kako je u Brčkom predškolsko obrazovanje limitirano u smislu nepostojanja dovoljnog kapaciteta te da trenutačno oko 420 djece boravi u javnim vrtićima.

On je izrazio svoje opredjeljenje da se u sljedećem razdoblju osigura da sva djeca barem godinu dana prije polaska u školu pohađaju vrtiće.

2012-12-28-Domic_podijelio_paketice-3

„Ovo je nužno ukoliko želimo da naša djeca na ispravan način počnu svoje obrazovanje koje će dalje nadograđivati i da ih usmjerimo na pravi put da postanu još bolji ljudi“, zaključio je gradonačelnik Domić.